2024.02.23., péntek - Alfréd
Nyíregyháza: 8o - 8o
Az ország 19 megyéjében

Novák bukása után Bayer utcai erődemonstrációt tartana

Tirex | 2024. február 12. - 09:00
Novák bukása után Bayer utcai erődemonstrációt tartana

Bayer szerint Orbán Viktor mit sem tudott a kegyelmi ügyről. 

Bayer Zsolt, Bencsik András, Gajdics Ottó és Szabó László kezdte meg a gyászmunkát a nagy lemondások szombatja után a Sajtóklubban. A központi üzenetek ismételgetését azzal fűszerezték meg, hogy csőcseléknek és szarjankónak nevezték az ellenzéket, ami nem is lenne különösebben hírértékű, de a Békemenet szervezői arra is elkezdtek utalgatni, hogy ebben a helyzetben utcai erődemondtrációt kelle tartani. Bayer Zsolt azt is megmondta mikor:

március 15-én.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy egy felgyorsult sakkjátszma zajlik a szemünk előtt. Valaki hibázott, lépett egy rosszat, és ebből fakadóan a szemben ülő vérszemet kapott, és most már legszívesebben fölborítaná az egész sakktáblát. Legyünk nagyon résen, és állítsuk meg ezt az őrjöngést

- mondta Gajdics Ottó, majd arról kezdett magyarázni, hogy a

kegyelmet adó nem azonosul sem a kegyelmet kapó személlyel, sem az ő bűneivel.

Szerinte Novák Katalin csak élt a jogával, és kegyelmet adott, akinek szerinte csak

érintőlegesen volt kapcsolata

a bűnüggyel.

Itt arra a K. Endrére utalgattak, aki az ítélet szerint a pedofil igazgatót mentve rá akarta venni a szexuálisan bántalmazott gyerekeket, hogy hazudjanak a velük történtekről, vonják vissza korábban tett vallomásaikat. Ezért K. Endre 3 év 4 hónap börtönt és hosszú idejű eltiltást kapott.
Bayer Zsolt attól tart, hogy most

megpróbálják ebbe az egészbe a miniszterelnököt meg a Fideszt meg az egész kormányt meg a mindenkit belekeverni.

Bennfenteskedve azt mondta, hogy Orbán Viktor csak akkor értesült a kegyelmi ügyről, mint mindenki más, miután megjelent az első cikk a 444-en.

Nekünk viszont erőt kell demonstrálnunk, mert a hiénakfalka, ezek a teljesen amorális, hazug gazemberek, akik ott üvöltöztek tegnap a Sándor-palotánál meg a csőcselék, az most vérszagot érez, mert azt hiszi, hogy eljött a pillanat. Mutassuk meg nekik, hogy rohadtul nem jött el a pillanat!

Kiemelt fotó: MTI