2023.06.08., csütörtök - Medárd
Nyíregyháza: 23o - 23o
Az ország 19 megyéjében

Faragott Szűz Máriát lopott valaki egy VI. kerületi templomból – videó

frisshirek.hu, 2023. március 22. - 09:46
Faragott Szűz Máriát lopott valaki egy VI. kerületi templomból – videó

Lopás miatt indított eljárást a rendőrség egy férfi ellen, aki kisétált egy óriási Szűz Mária-szoborral a terézvárosi templomból márciusban. A bűntettet kamera rögzítette.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség megosztott egy felvételt az oldalán, amelyben jól látszik, hogy egy férfi — a rendelkezésre álló adatok szerint március 7-én 9 óra körül — besétált egy VI. kerületi templomba, majd miután egy kis ideig a Szűz Mária-szobor mellett ácsorgott, kiemelte azt a tartójából, a hóna alá vette, aztán kisétált vele a templomból.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon - írja a police.hu.

A hatósági leírás szerint egy fából készült szoborról van szó.

Fotó: youtube-videó vágókép