2023.06.08., csütörtök - Medárd
Nyíregyháza: 24o - 24o
Az ország 19 megyéjében

Autós üldözés zajlott a fővárosban - baleset lett a vége

frisshirek.hu, 2023. március 22. - 12:44
Autós üldözés zajlott a fővárosban - baleset lett a vége

Autós üldözés közben, egy vezetői engedéllyel nem rendelkező férfi, rendszám nélküli terepjáróval okozott balesetet Budapesten, az I. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda reggel a police.hu oldalon.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrök kedden késő este egy rendszám nélkül közlekedő terepjárót vettek észre az V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út és Alkotmány utca kereszteződénél.

A rendőrök meg akarták állítani az autót, de annak vezetője továbbhajtott,

ezért szirénázva követték. A menekülő az I. kerületi Attila út és Alagút utca kereszteződésében áthajtott egy piros lámpán,

nekiütközött egy másik autónak, majd felborult, miközben nekicsúszott egy taxinak is.

Az autót vezető 38 éves férfit a balesetet követően elfogták. A rendőrök a helyszínelés során az egyik összetört autó sofőrjét is előállították mintavételre, mert felmerült az ittas vezetés gyanúja.

A történtek során csak a balesetet okozó sérült meg könnyebben, ezért kórházba vitték.

A kiemelt kép forrása: MTI / Mihádák Zoltán