2023.03.22., szerda - Benedek
Nyíregyháza: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Baltával ütötte le a lakatokat egy tolvaj a bicikliről Budapesten - videóval

frisshirek.hu, 2023. február 07. - 08:20
Baltával ütötte le a lakatokat egy tolvaj a bicikliről Budapesten - videóval

Két kerékpárt lopott el a XVIII. kerületből, a budapesti rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki - írta meg a police.hu.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Pest szélső kerületében, a XVIII. kerület egyik buszmegállójában barbár módszert választott egy tolvaj, hogy a kerékpártárolóból ellopjon egy bringát február 1-én fényes délben.

A térfigyelő kamera közvetlenül felvette,

miként püföli baltával a kerékpárt a tárolóhoz láncoló lakatot.

A rendőrök a felvételnek köszönhetően azonnal észrevették a tettet, és alig két utcával odébb már kattant is a bilincs a tolvaj csuklóján. A 33 éves O. Flórián elismerte tettét, és hozzátette, hogy a baltát és a levágott lakatot időközben hazavitte. A rendőrök házkutatást tartottak, amelynek során megtalálták és le is foglalták az említett bizonyítékokat.

A kihallgatás alkalmával kiderült, hogy nem ez volt az első esete a kerékpárokkal O. Flóriánnak. Pár nappal korábban ugyanonnan, hasonló módszerrel elvitt már egy kerékpárt. A XVIII. kerületi rendőrök O. Flóriánt két rendbeli lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A lefoglalt biciklit a nyomozók még a bűncselekmény napján visszaadták a tulajdonosának

- zárta beszámolóját a rendőrség.

A kiemelt kép forrása: police.hu