2023.03.22., szerda - Benedek
Nyíregyháza: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Babakocsit toló nőt rabolt ki két fiatal Szentesen

frisshirek.hu, 2023. január 25. - 16:43
Babakocsit toló nőt rabolt ki két fiatal Szentesen

Egy 15 és 18 éves fiú 2023. január 21-én 17 óra körül figyelt fel a városban babakocsit toló nőre. Miután pénzhez akartak jutni, eldöntötték, elveszik a nő táskáját.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A rendőrség weboldalán megjelent tájékoztatás szerint követni kezdték, majd egy óvatlan pillanatban az idősebb fiú az asszonyhoz lépett és megragadta a retiküljét. Ő nem engedte el és dulakodni kezdtek, végül a nő elesett, a rabló pedig ezt látva, társával együtt elmenekült.

A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozói 48 órán belül azonosították a fiatalokat, akiket elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. Ellenük rablás bűntett kísérlete miatt indult eljárás. A rendőrök őrizetbe vették őket és az illetékes ügyészségen kezdeményezték letartóztatásuk indítványozását.

Fotó: police.hu