2023.03.22., szerda - Benedek
Nyíregyháza: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Bántalmazta a magatehetetlen idős faddi nőt majd meglopta - rendőrkézre került

Tóth Rózsa, 2023. január 24. - 15:46
Bántalmazta a magatehetetlen idős faddi nőt majd meglopta - rendőrkézre került

Egy fiatalember került rendőrkézre, aki decemberben bántalmazott és kirabolt egy idős faddi nőt. Lakásán kutatást tartottak, elfogták és részben beismerő vallomást tett.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Letartóztatták a faddi rablót - adott tájékoztatást a mai napon a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Egy 63 éves faddi férfi tett feljelentést a Tolnai Rendőrőrsön 2022. december 21-én este, mert egy falubeli fiatalember aznap délután – távollétében - a házába az ajtót benyomva bement.

Az ott tartózkodó, 68 éves magatehetetlen élettársától pénzt követelt, majd bántalmazta is. Ezután a lakásból elvitt több nyugtató hatású gyógyszert, egy kerékpárt, valamint kézi szerszámokat és műszaki berendezéseket is. A lakásban volt egy másik, ugyancsak 68 éves nő is, aki szintén magatehetetlen, de őt nem bántotta a rabló. Az ügyben a nyomozók szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek.

A nyomozás során kiderült, hogy a rablással gyanúsítható 22 éves férfi idő közben eladta a feljelentő lakásából elvitt kerékpárt, valamint január elején egy másik, közeli házba is betört.

A fiatalembert elfogták, lakásán kutatást tartottak, majd gyanúsítottként hallgatták ki, ahol részben beismerő vallomást tett. Őrizetbe vételét követően a Szekszárdi Járásbíróság a napokban elrendelte letartóztatását.

A gyanúsítottnak rablás bűntett és lopás vétség elkövetése miatt is felelnie kell.

Fotó: police.hu