2023.03.22., szerda - Benedek
Nyíregyháza: 15o - 15o
Az ország 19 megyéjében

Saját kocsijában kezdte el verni két férfi az ismerősét

frisshirek.hu, 2022. december 28. - 15:10
Saját kocsijában kezdte el verni két férfi az ismerősét

Két férfi megszerezte egy alkalmi ismerősük autóját, megverték őt, majd bankkártyájáról akartak pénzt leszedni. Elfogták őket. 

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A police.hu írja, hogy a Csongrád-csanád megyei Üllésen a két férfi megszerezte alkalmi ismerősük autóját, ezt követően a sértettet megverték és bankkártyájával pénzhez akartak jutni. Az eset karácsony másnapján történt. 

A három férfi, tehát a két elkövető és a sértett a közelben található Ruzsára utaztak. A sértett beleegyezett, hogy elvigye két ismerősét, mikor azonban kocsiba szálltak, átadta a vezetés lehetőségét egyiküknek. A kocsit ekkor szerezte meg a két támadó, akik az első ülésen helyet foglaló sértettet út közben többször megütötték, majd kis idő múlva megálltak, kiszálltak, kirángatták a férfit és a bántalmazást folytatták. Pénzt követeltek tőle, miközben megtalálták nála a bankkártyáját. Ekkor ismét kocsiba szálltak és Üllésen próbáltak pénzt felvenni. A sértett ekkor elmenekült. A két feltételezett elkövető ezután Szegedre hajtott, ahol az autót hátrahagyták.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói néhány órán belül azonosították, elfogták, előállították és őrizetbe vették V. Dénest és N. Antalt. Az ügyben rablás, társtettességben elkövetett súlyos testi sértés, jármű önkényes elvétele, készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás kísérlete és kábítószer birtoklás miatt indult eljárás. A két feltételezett elkövető 43 illetve 32 éves, a rendőrség kezdeményezte letartóztatásukat. 

Fotó: pixabay