2023.09.29., péntek - Mihály
Nyíregyháza: 26o - 26o
Az ország 19 megyéjében

Hivatalos: Orbán Viktor Katarban - fotók

frisshirek.hu, 2022. december 13. - 21:31
Hivatalos: Orbán Viktor Katarban - fotók
Orbán Viktor miniszterelnök kedd este Katarba érkezett, ahol megbeszélést folytatott Khalid bin Khalifa bin Abdulaziz Al Thani katari miniszterelnökkel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A frisshirek.hu, az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérünk, támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Ezt követően Orbán Viktor - a FIFA meghívására - a helyszínen megtekinti az Argentína-Horvátország futballmérkőzést.

A kormányfő több interjút is adott katari sajtóorgánumoknak, majd még az éjjel Brüsszelbe utazik a szerdai EU-ASEAN csúcstalálkozóra, ahol az uniós tagállamok és a Délkelet-Ázsiai Nemzetek Szövetségének tagállami vezetői tárgyalnak egymással

- közölte Havasi Bertalan.

A katari hírügynökség oldalán magyar idő szerint kevéssel este 8 után számoltak be arról, hogy Orbán Viktor megérkezett Katarba. A magyar kormányfő találkozott Katar miniszterelnökével és belügyminiszterével, Aziz Al Thani katari sejkkel is. A Lusail Stadionban egy rövid találkozót is tartottak aról, hogy miképp lehetne fejleszteni Magyarország és Katar bilaterális együttműködését - írja az Index.

Fotó: Orbán Viktor Gianni Infantinóval, a FIFA elnökével beszélget EPA/Friedemann Vogel

Címlap: 

Orbán Viktor körül:Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München korábbi elnöke és az UEFA végrehajtó bizottságának tagja (középen) és Aleksander Ceferin , az UEFA elnöke (jobbra) EPA/Friedemann Vogel