2023.03.22., szerda - Benedek
Nyíregyháza: 12o - 12o
Az ország 19 megyéjében

Ollóval akart kirabolni egy szegedi trafikot egy férfi

Bottyán Róbert, 2022. december 06. - 14:07
Ollóval akart kirabolni egy szegedi trafikot egy férfi
A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki vasárnap reggel próbált meg kirabolni egy dohányboltot Szegeden, azonban az eladónak sikerült megnyomnia a pánikgombot.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség közleményében azt írja: a férfi közvetlenül nyitás előtt, reggel 7 órakor jelent meg az egyik belvárosi trafiknál. Az üzletet éppen nyitni akaró eladóhoz lépett, majd egy ollót a mellkasához szorítva és azzal szurkáló mozdulatokat téve a bevétel átadására szólította fel. A kisebb sérüléseket szenvedő eladónak sikerült a pánikgombot megnyomnia, melynek hatására a férfi elmenekült.

Megalapozott a gyanú arra nézve is, hogy a férfi egy fél óra múlva egy közeli élelmiszerboltot is ki akart rabolni hasonló módszerrel, de ott sem járt sikerrel.

A többrendbeli, minősített rablás bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés-elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a bíróság felé a többszörösen büntetett előéletű férfi letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére - tudatta az ügyészség.

Fotó: a szerző felvétele/illusztráció