2023.03.22., szerda - Benedek
Nyíregyháza: 14o - 14o
Az ország 19 megyéjében

Két óra alatt kézre kerítették a farkaslyuki táska tolvajt

T.Á., 2022. december 02. - 17:30
Két óra alatt kézre kerítették a farkaslyuki táska tolvajt
A nyomozók őrizetbe vették azokat a férfiakat, akik a nyílt utcán egy farkaslyuki asszonytól vették el erőszakkal a táskáját.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Rablás miatt folytat nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 18 éves és egy 23 éves farkaslyuki fiatalemberrel szemben - áll a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság péntek délutáni sajtóközleményében.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak december 1-jén a délutáni órákban Farkaslyuk egyik utcájában hátulról támadtak meg egy hazafelé sétáló helyi asszonyt, akit fellöktek, a táskáját kitépték a kezéből és azzal elmenekültek. Ezt követően a táskában lévő néhány ezer forintot magukhoz vették a táskát pedig eldobták az úton - részletezte Janasóczki Attila szóvivő.

A sértett bejelentését követően a rendőrök két órán belül azonosították és elfogták a rablókat, akiket a nyomozók kihallgattak, majd őrizetbe is vették őket.

Fotó: police.hu