2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Nyíregyháza: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Otthonában bántalmazták és kirabolták a hosszúpályi boltost

frisshirek.hu, 2022. szeptember 27. - 08:46
Otthonában bántalmazták és kirabolták a hosszúpályi boltost
Egy hosszúpályi kisbolt tulajdonosát bántalmazta és rabolta ki két fiatal. A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre szeptember 25-én 23 óra körül arról, hogy ketten megtámadták és kirabolták a saját házában. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és meghallgatták a 65 éves férfit, aki próbálta pontosan körülírni a támadóit. Az egyenruhásoknak elég volt a kapott információ, ráismertek a feltételezett elkövetőre. Így azonnal tudták kiket kell keresni, a két helyi fiatal kezén egy órán belül kattant a bilincs.

A 18 éves fiatalember és 14 éves társa már az ingatlan udvarán összetalálkoztak a tulajdonossal, ott azonnal nekiestek, bántalmazni kezdték. Ütötték-verték, közben pénzt követeltek tőle, majd bevonszolták a házába, ahol kutatni kezdtek. A lakásban talált 100 ezer forint készpénzt magukhoz vették, valamint az ingatlanhoz tartozó kisbolt kulcsát követelték. Az üzletből alkoholt és édességeket loptak, majd zsákmánnyal sietve távoztak.

A Hosszúpályi Rendőrőrs nyomozói mindkét fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. Rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kell felelniük - írja a rendőrség.

fotó: pexels