2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Nyíregyháza: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Rablás történt Sarkadon

Csiffáry Zsuzsanna, 2022. augusztus 29. - 12:44
Rablás történt Sarkadon
Erőszakkal vett el készpénzt és beltéri egységet egy idős embertől Sarkadon egy férfi. A rendőrök rövid idő alatt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. A rendőrség rablás gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene és őrizetbe vette.

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Rablásról értesítették augusztus 28-án 9 óra körül Békés megyében a rendőrséget. A bejelentés szerint augusztus 27-én késő este egy fiatal férfi berúgta egy idős ember sarkadi otthonának bejárati ajtaját, majd az ágyában fekvő tulajdonoshoz ment. Először leszorította őt, majd átkutatta a zsebeit és készpénzt vett el tőle. Mielőtt távozott volna a házból, elvitt egy beltéri egységet is - adta hírül a koroshircentrum.hu.

A bejelentéstől számított 2 órán belül a rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 26 éves sarkadi férfit. A Sarkadi Rendőrkapitányságon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellene és a nyomozók őrizetbe vették.