2023.02.07., kedd - Rómeó, Tódor
Nyíregyháza: -1o - -1o
Az ország 19 megyéjében

Országos informatikai probléma miatt nő a várakozás a határátkelőknél

frisshirek.hu, 2022. augusztus 27. - 14:45
Országos informatikai probléma miatt nő a várakozás a határátkelőknél
Informatikai rendszerprobléma okoz gondot szombaton 13 órától a közúti határátkelőhelyeken és a budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren

A frisshirek.hu portál pont az a média hiány, ami egy működő demokráciában természetes kellene legyen, éspedig elfogulatlan, naprakész hírek közvetítője közéletről, politikáról, kultúráról, sportról egyaránt. Nálunk nincs és nem is lesz részrehajlás! Hogy ez így is maradjon, kérlek támogasd munkánkat adományoddal, hívd meg ismerőseid, hogy olvassanak bennünket és kerünk, kövess és lájkolj minket a közösségi médiában is.

Támogatás

Informatikai rendszerprobléma okoz gondot szombaton 13 órától a közúti határátkelőhelyeken és a budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren, ezért hosszabb várakozásra kell számítaniuk az utazóknak - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy a szakemberek megkezdték a hiba elhárítását.

A külföldre utazóknak azt javasolták, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobilapplikáción.

fotó: pixabay